LÖPGRUPP KOMIGÅNG, ht 2014

Startläge: En grupp med 15 deltagare som hade ungefär tre olika tempon.Jättebra med lite olika nivåer för det drog  upp tempot för de som ville haka på och samtidigt gav möjlighet att ligga i ett lägre tempo utan att känna sig ensam. 
Under tiden: Gruppen växlade lite från gång till gång vilket gjorde att vi kunde köra vissa pass i ett lugnare/hårdare tempo helt igenom.Pust och stånk,men alla glada!
Resultat:Flera deltagare som nu kan titulera sig löpare från att inte trott sig om att kunna springa!Minst ett par deltagare som definitivt är redo för fortsättningsgruppen.
 

löpgrupp fortsättning, ht 2014

Startläge: En grupp med 13 deltagare,de flesta riktigt vana löpare.Några som behövde en push inför ett lopp och någon som verkligen utmanade sig att ta steget upp till denna grupp,kul!
Under tiden: Litet antal vissa gånger då jag kunde fokusera på var och en lite mer och peppa där det behövdes.Då kan jag vara riktigt jobbig,hehe...
Resultat: Stora framsteg och härlig kämparanda!
 

Göteborgsvarvsgrupp, HT 2014

En grupp med 3 tjejer på helt olika startlägen,som har som gemensamt mål att springa Göteborgsvarvet 2015 för första gången!
Alla tre har sitt eget tempo och springer utifrån det.Ändå kan vi träna som grupp tillsammans och motivera varandra genom att vara just en grupp.
Vi varvar olika intervaller med styrkeinslag i löppassen.