Om susanne

Med en grundpassion för löpning kombinerat med utbildning som personlig tränare och kostrådgivare kan jag hjälpa mina kunder med allt från att komma igång till mer avancerade träningsprogram.
Det viktigaste för mig är att mina kunder har roligt och får inspiration och energi. Tider och ökat antal kilometrar kommer som en bonus.

Du måste förstå syftet med det du gör!
Förr kunde jag tycka att träning där man inte svettades var meningslös, men jag har fått en högre insikt.Jag inser nu hur långsamma rörelseövningar, balansövningar och anpassad styrketräning kan ge mig så mycket mer utdelning i löpningen! Och då blir jag motiverad att utföra dem!
Mina egna löppass blir därför en kombination av teknikträning för ett effektivare löpsteg och övningar/intervaller för att ge så bra resultat som möjligt.Och framför allt har vi KUL!
Jag växlar löpning och styrketräning,främst på vinterhalvåret.På sommaren vill jag helst bara springa,springa,springa!

När jag möter en ny person och talar om att jag har löpgrupper, så är en vanlig kommentar att personen i fråga hatar att springa. Att dessutom göra det i grupp är det sista de skulle kunna tänka sig! Just där och då blir jag alltid så otroligt sugen på att visa den personen hur roligt man kan ha i en grupp och hur motiverande det är!Jag har nog övertygat en och annan "hatare"genom åren ;)

Genom åren har jag sprungit en hel del olika lopp. Här är några favoriter:

  • Göteborgsvarvet (21 km) 10 ggr
  • Orust tvärs(27 km) 3 ggr Ett tufft och roligt terränglopp med kuperat, bergigt och ojämnt underlag som ger utmaning för både kropp och knopp.
  •  Lidingöloppet (30km) 
  • NEW YORK MARATON MIn absolut häftigaste löpupplevelse!!!

 Hört från kund

Ett pass med Susanne i lördagssol. Nu har jag lärt mig nåt nytt: 1-2-3-intervaller. Tunga ben mot slutet. Som det ska vara. //nybörjaren Gerd

Gud va kul detta är!//Anne-Li
(sagt direkt efter ett pass med tuffa tabataintervaller ;)

Jag har lärt mig göra bra matval och har fått en mer avslappnad attityd till maten med hjälp av Susanne//Emelie